Trainingen:

  • Revalidatie training
  • Trainen op basis van jouw hormonale profiel (PHP)
  • Kettlebell Training (Buiten locatie!!)
  • Energie systeem training
  • Fysiek afgestemt op mentaal
  • Sport specifieke trainingen

Training locatie: (met uitzondering van de kettlebell training)

Sportschool Get fit gym, Raadhuisplein 3 te castricum (zie kaart)

Revalidatie training:

  

loop je al langere tijd met klachten rond? blijven klachten terugkomen? of nog steeds klachten na een operatie? dan zul je veel aan de Revalidatie training hebben van Reactivated.

De trainer zorgt er voor dat jij steeds progressie blijft boeken.

Loop je tijdens de training tegen blokades aan? Een behandeling zorgt dan voor een snellere vooruitgang tijdens de training en kun je sneller weer de dingen doen die je graag wilt doen.

Trainen op basis van jouw hormonale profiel


Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht. Hormonen blijken hier de 'missing link' te zijn.

Personal Hormonal Profiling™ is een revolutionaire methode waarmee u zich zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd vet kunt verliezen op uw specifieke probleem gebieden!

De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen of mannen met een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Personal Hormonal Profile™ maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, door het op natuurlijke wijze manipuleren (lees: weer in balans brengen) van de hormonen.

Met behulp van een volledig op uw persoonlijke hormonale profiel afgestemt voedings-, trainings- en supplementen advies kunt u werkelijk spectaculaire resultaten bereiken.


12 weekse Kettlebel Training

We hebben een 12 weekse training opgezet. We gaan Kettlebell training geven maar ook wordt de powersled en battle rope ingezet voor een mini Bootcamp.

Zin om mee te doen?
Klik dan nu op de blauwe button om mee te doen!

Hierbij de data voor de trainingen:

Vrijdag 29 maart 9:30
Woensdag 3 april 9:30
Zaterdag 13 april 9:30
Zaterdag 20 april 9:30
Zaterdag 4 mei 9:30
Zaterdag 11 mei 9:30
Zaterdag 18 mei 9:30
Zaterdag 1 juni 9:30
Zaterdag 8 juni 9:30
Zaterdag 15 juni 9:30
Zaterdag 22 juni 9:30
Zaterdag 29 juni 9:30

Locatie: Landgoed Duin en Bos Grasveld bij PMT gebouw

Fysiek afgestemt op Mentaal


PERSONAL EXCELLENCE PROGRAM

Niet alleen werken aan uw Fysieke versterking maar ook gelijk op een doelgerichte manier werken aan het mentale aspect. Dat is wat het Personal Exellence programma u levert. Een maatwerk totaal coaching traject waarbij u blijvende winst behaald op het gebied van; vitaliteit, positiviteit, weerstand, kracht, veerkracht, souplesse, creativiteit én ambitierealisatie in loopbaan en privé.

We beginnen het programma met de vraag: “Hoe ziet uw fysieke en mentale toekomst eruit?”. Het startpunt van dit programma ligt niet zozeer bij een probleem of een blessure, wij richten ons meer op het versterken en uitbouwen van uw huidige positie op zowel fysiek als mentaal vlak.

Om die huidige positie te bepalen starten we onder meer met een uitwisseling met Mental Coach Hans Luijendijk en een lichaamsscan door Willem de Boer, Advanced Mylogenics practitionar en Top level C trainer van Reactivated. Vanuit hier gaan we door middel van verschillende resultaatgerichte en op de persoon afgestemde methodieken aan de slag om het beste resultaat voor u te behalen. De trainingen zullen zowel in de praktijkruimtes plaatsvinden als buiten in het bos, duinen of op het strand.

Wilt u zelf ervaren of dit het programma is wat u die versterking levert waar u naar op zoek bent? Wij bieden u graag een vrijblijvende intake, met o.a. een lichaamsscan en een uitwisseling waarin uw vraagstuk direct met impact wordt behandeld.

Personal Excellence Program is een samenwerking met Hans Luijendijk, Mental Coach

Sport specifieke trainingen

Wil je beter worden in jouw specifieke sport? bijvoorbeeld een atleet die sneller wil gaan lopen? of juist een bepaald tempo langer kunnen volhouden?

Hier wordt er gekeken naar wat heeft de atleet nodig om dat specifieke doel te behalen. waar wordt de alteet op beperkt. daar gaan we mee aan de slag en maken dan de transfer naar de specifieke sport.