Willem de Boer

Fysiek Specialist; "Onze missie is om mensen vitaliteit te bieden die elders niet geholpen zijn"

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

ELKE MAANDAG 9:30 UUR. LOCATIE: SPORTSCHOOL GET FIT GYM AAN HET RAADHUISPLEIN 3 TE CASTRICUM. (AANMELDEN IS NIET NODIG)

Ook mogelijk op afspraak! bel of whats-app 0649104827 of boek via de knop onderin deze pagina!Praktijk Reactivated maakt gebruik van de nieuwste anamnese technieken, lichaamstaal en looppatroon observaties. Met deze informatie kunnen we zeer gericht gaan spierfunctie testen uitvoeren en kijken waar de zwakke schakel in uw lichaam zit.

Het doel is het vaststellen van functie of disfunctie.

Zonder de oorzaak van een probleem vast te stellen blijft het “quess work”

Regelmatig worden we afgeleid door de gevolgen van een disfunctie.

Er wordt gefocust op symptomen zoals pijn, verminderde bewegingsuitslag ect.,

Terwijl deze slechts het gevolg zijn en niet per definitie de oorzaak aangeven.

Een goed vergelijk is bijvoorbeeld een niet goed uitgelijnde auto. Wanneer heen auto niet goed is uitgelijnd, zal het stuur gaan trillen. Door volledig te focussen op de klacht , het trillen van het stuur, en onze behandeling toe te spitsen op de klacht, bijvoorbeeld het vervangen van het stuur, zullen we merken dat de klachten niet verdwijnen. Het trillende stuur is immers het gevolg van de niet goed uitgelijnde banden!

Zolang we blijven proberen de klacht op te lossen door keer op keer het stuur te vernieuwen zullen de klachten blijven bestaan.

We moeten dus een systeem hebben waarmee we disfuncties kunnen vaststellen; disfuncties die verantwoordelijk zijn voor de problemen.

Tijdens de scan word er gebruik gemaakt van Spier-provocatie, en lengte testen

Gebruikelijke therapie is vaak het niet meer uitvoeren van de de specifieke beweging in de hoop dat het beter zal gaan.

Hierdoor nemen ontstekingsverschijnselen wel af, maar de oorzaak blijft bestaan. Bij het hervatten van de specifieke bewegingen zullen deze dan ook direct weer klachten geven.

Door het behandelen van de oorzaak kun je spectaculaire resultaten verwachten. Vaak worden diverse klachten binnen 2-5 behandelingen verholpen. 1 behandeling is niet uitgesloten.

Voor een behandeling kunt u eventueel aansluitend een afspraak maken

De GRATIS scan/meting is elke maandag om 9:30 uur bij sportschool Get Fit Gym of op afspraak. De scan duurt ongeveer 15 minuten.