"Hoe ziet uw fysiek en mentale toekomst er uit?"

PERSONAL EXCELLENCE PROGRAM

Niet alleen werken aan uw Fysieke versterking maar ook gelijk op een doelgerichte manier werken aan het mentale aspect. Dat is wat het Personal Exellence programma u levert. Een maatwerk totaal coaching traject waarbij u blijvende winst behaald op het gebied van; vitaliteit, positiviteit, weerstand, kracht, veerkracht, souplesse, creativiteit én ambitierealisatie in loopbaan en privé.

We beginnen het programma met de vraag: “Hoe ziet uw fysieke en mentale toekomst eruit?”. Het startpunt van dit programma ligt niet zozeer bij een probleem of een blessure, wij richten ons meer op het versterken en uitbouwen van uw huidige positie op zowel fysiek als mentaal vlak.

Om die huidige positie te bepalen starten we onder meer met een uitwisseling met Mental Coach Hans Luijendijk en een lichaamsscan door Willem de Boer, Advanced Mylogenics practitionar en Top level C trainer van Reactivated. Vanuit hier gaan we door middel van verschillende resultaatgerichte en op de persoon afgestemde methodieken aan de slag om het beste resultaat voor u te behalen. De trainingen zullen zowel in de praktijkruimtes plaatsvinden als buiten in het bos, duinen of op het strand.

Wilt u zelf ervaren of dit het programma is wat u die versterking levert waar u naar op zoek bent?  Wij bieden u graag een vrijblijvende intake, met o.a. een lichaamsscan en een uitwisseling waarin uw vraagstuk direct met impact wordt behandeld.

Personal Excellence Program is een samenwerking met Hans Luijendijk, Mental Coach

www.hansluijendijk.nl